Geloof jij ook in de kracht van beeld? Ben jij ondernemend, hou je wel van een feestje en ben je creatief?

Ja? Stick to the brand hier! Wij zijn op zoek naar een accountmanager die mee kan helpen met het verder uitbouwen van Stick to the brand.

Stick to the brand

Stick to the brand is een visual content agency, oftewel: samen met onze professionele freelancers creëren we onderscheidende content voor bedrijven door middel van de kracht van beeld. Wij geloven in de kracht die beeld kan hebben, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement. Dit kunnen we doen in de vorm van eventfotografie, photo experiences of aftermovies.

Samen bepalen we de vormgeving ( hoe en de wat). Of het nu groots of klein is, wij regelen het. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement in beeld net zo’n feest is en je in het bezit bent van onderscheidende ( marketing) content.

We bewerken de foto’s direct en delen ze op ons online branded photo platform. Hier kun je de foto direct delen, liken en sharen met je vrienden, collega’s, familie en buurvrouw. Als klap op de vuurpijl ontvang je na afloop een gedetailleerd evaluatierapport met relevante cijfers en statistieken van de fotomarketingcampagne. We blijven natuurlijk naast veel gekkigheid en confetti wel een fotomarketing- en- activatiebureau. Dit nemen wij serieus.

Functie | Marketing & Sales

Waarvoor willen we jou hebben? Je bent binnen Stick to the brand verantwoordelijk voor het klantencontact en het verder bouwen van het merk Stick to the brand. Jij zorgt er voor dat Stick to the brand op te gekke evenementen de content creatie verzorgt van diverse merken. Samen met de opdrachtgever en onze creatief ga jij kijken hoe de diverse producten van Stick to the brand het beste kunnen worden inzetten; een offline beleving dankzij de photo experience óf liever het gehele evenement vertalen naar beeld door middel van eventfotografie of een te gekke aftermovie? Je bent samen met de creatief verantwoordelijk voor het maken van passende voorstellen, de interne communicatie naar de decorbouwers, uitvoerend producenten en alles dat komt kijken bij het managen van een project.
Stick to the brand doet zaken met mensen, koffie drinken en kletskoppen eten met potentiële en huidige opdrachtgevers is dan ook onderdeel van je functie!

Gepaard met deze taken komen ook marketingactiviteiten die in lijn liggen met de salesactiviteiten. Bij Stick to the brand zijn we continu op zoek naar langdurige samenwerkingen en jij staat aan de basis hiervan. De dagen dat je werkt zijn flexibel per week in te delen.
Heb je nog meer talent? Dan kijken we graag hoe we die kunnen onderbrengen bij Stick to the brand. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Als jij je energie hier in kwijt kunt, zijn wij gelukkig en kunnen we met het team er een feestje van maken!

Werkzaamheden

  • marketing – & pr activiteiten bedenken en uitvoeren
  • naamsbekendheid van Stick to the brand vergroten
  • leads opvolgen → salesfunnel beheren
  • klantencontacten opbouwen en onderhouden
  • event bezoeken om klantcontact te onderhouden
  • binnengehaalde projecten uitzetten bij het STTB team ( projectmanagement)

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance / ZZP
De voorkeur gaat uit naar freelancers.

Fee: €1.200,00 tot €1.500,00 /maand

Ervaring:

  • marketing en sales: 1 jaar (Aanbevolen)
  • in de evenementenbranche

Opleiding:

  • HBO (Aanbevolen)

Ben je enthousiast en wil je graag koffie komen drinken? Mail dan naar sofie@sticktothebrand.com