Bulleittasting @ pretarally 2015

Pretarally The Dad Edition

Daddy’s.. daar ging het deze Pretarally om! En om goed in de mood te komen kicken we off tijdens de AutoRai in Amsterdam. Een uitleg, een drankje en voetjes van de vloer met de Daddy’s. Deze kickoff was een mooie start om een Daddy’s eens goed in het zonnetje te zetten. Want daddy’s hebben het ook wel eens zwaar! Daddy’s moeten stoer blijven, maar ook de luiers verschonen, hun vrouw complimentjes geven, cool doen in de kroeg en dan ook nog prinsesje spelen met hun dochtertje. Het is was..  Terecht dat de mannen een dagje lekker man kunnen zijn, samen met hun ‘lotgenoten’ 😉

De dag begon met een echte mannenlunch bij BautZuid, hamburgers en friet! Een betere start konden wij ons niet bedenken. Een goede bodem is het halve werk, toch?
Koffers inladen met alle benodigdheden ( lees: ipad met route, JFK magazines, kauwgom en de MINI autosleutel niet te vergeten) en on our way met branded Mini’s in diverse soorten en maten. Elk koppel werd uitgedaagd om per opdracht de leukste foto te maken en deze online te zetten. Laat dat maar aan de Daddy’s over! Het leverde hilarische beeld op. Check de deze site en je ziet alle beelden voorbijkomen! Natuurlijk deden de mannen dit niet voor niks, hele, hele mooie prijzen waren er te winnen.
Die uitreiking vond plaats na de Bulleittasting op de prachtige locatie van ISAAC company. Een cocktailworkshop van Fjalar Goud, niet de minste! De klok tikte en tikte, de voetjes gingen van de vloer en een dag vol verassingen, uitdagingen en gezelligheid was een feit! Check hier het gehele verloop van Pretarally the Dad editon.