@ the office

Helemaal ons eigenste kantoor!

Dat is toch niet te geloven! Een kantoor, dat je helemaal zelf mag gaan inrichten! Een kantoor, waar je elke dag zelf gaat bepalen wat je gaat doen! Een kantoor, dat op jouw naam staat, met een brievenbus óók met jouw naam er op! En een echt alarm, zodat inbrekers niet je mooie nieuwe spullen gaan stelen. Het is allemaal echt en dat maakt het ook meteen spannend! Want hóe ga je het dan inrichten en wát ga je dan precies de hele dag doen? Gelukkig hadden we op deze vragen voorafgaand aan de handtekening al antwoord op gegeven. Wij weten namelijk dondersgoed wat we moeten doen en hoe we het willen doen!

Als kinderen zo blij waren we! Elke stap naar het nieuwe kantoor hebben we gevierd ( ‘dit is echt een mijlpaal’.. ‘ ja echt, borrel?’ zoiets dus!) Waar we eigenlijk nog het aller blijdst mee waren.. is dat er een restaurant/bar bij het kantoor zit! Gevaarlijk, dat wel.. maar wij verkiezen toch eerder het woord ‘gezelligheid’ hiervoor! Het Wilde Westen ( zo heet het restaurant) is een fijn thuiskomen met beregezellige mensen! Misschien ben je ook wel benieuwd waar MOMA&CO vandaan komt. Dat is een afkorting van Marjolein en Monique, twee vrolijke dames die het mogelijk hebben gemaakt dat alle startups in een hele fijne, gezellige, leuke en creatieve ruimte kunnen zitten! Iets te vieren of te organiseren, zoals events, fotoshoots, workshops of borrels contact dan MOMA&CO

Abby heeft inmiddels waterproof mascara gekocht en Sofie heeft inmiddels geen buikspierpijn meer van het lachen. Want naast super serieus werken, kunnen we ook erg goed lachen. En we weten allemaal hoe goed het voor je is om elke dag te lachen! Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Bij een eventuele mindere dag hebben we altijd Ro nog! Ro Ro van het Wilde Westen is een kei in het vinden van leuke online filmpjes en kleine grapjes maken wanneer hij langs komt lopen.

Inmiddels is ons kantoor min of meer ingericht! Er staat een bureau, een koelkast, een printer en de kleding hangt mooi.. wat wil je nu nog meer! Wij vinden het erg leuk om met ons kantoor te showen, dus kom gerust langs! Buiten dat het ingericht is, hebben wij natuurlijk ook heerlijke koffie, thee, limo, wijn en biertjes! Voor elk moment van de dag, voor ieder wat wils!

We zien je graag snel!