#Grand Marnier

Le Grand Marnier Popup Picknick

Zit je lekker in het park, met je vriend, vriendin, vader, moeder, zus of broer.. naja iemand! Voor het verhaal maakt het niet eens uit met wie je zit, als het maar een gezellig iemand is! Laten we er vanuit gaan dat je altijd met een gezellig iemand in het park gaat zitten. Dan ineens komen er knappe mannen en vrouwen op een bromfiets mét een barretje en en een prieeltje. Uit een hele grote auto komen picknick mandjes, heel veel picknickmandjes.. En kleedjes.. En muziek! Er kwam ook muziek uit.. een accordeon met een zangeres. En.. wat er ook nog uitkwam waren twee dames met typemachines!

Een invasie van entertainment en heerlijkheden! Een Grand Marnier Popup Picknick komt tot leven..

Zat je nog niet in het park, dan stap je wel van je fiets af bij het zien van deze Popup. Wat je nog niet weet wanneer je alleen maar kijkt naar wat er gebeurd, is dat er in de picknickmand heel veel lekkers zit. Een fles ( ja een hele) Grand Marnier, met een muffin, een stokbrood met boter, een salade en een bestekje ( dat is makkelijk). Maar wat deden die knappe mannen en vrouwen dan? Zij zorgden ervoor dat iedereen blij was en waren er vragen, dan hadden zij de antwoorden. Ook hielpen ze iedereen met keuzes maken. want ook al lijkt het allemaal zo makkelijk je hebt toch een paar keuzes te maken. Welteverstaan: of je bij je Grand Marnier Ginger Ale wilt of Tonic en wil je dan sinaasappel er bij of lemon? Of toch beide? Dat viel wel mee.. Nu kunnen we gaan relaxen en genieten van een fantastische Grand Marnier Popup Picknick!

Stick to the brand was bij al deze Grand Marnier Popup Picknicks en fotografeerde alles wat we zagen! En er gebeurde veel en waren ook veel leuke mensen.. Stiekem hopen we dat het volgend jaar oppopt, want we vonden het leuk! Heel leuk! Zie hier alle foto’s! Enjoy!

 

Statistieken

Deel deze case