#Levi’s X Mokum Halloween

Be afraid, be very afraid… A Mokum Halloween Story is coming up in Amsterdam Elementenstraat.
Find the Lady photographers in the special Halloween Levi’s®, they have something special for you!
Try to grab yours to get featured here and on the Levi’s® Facebook page

Dit was de aankondiging van het Mokum Halloween feest! Een mooiere aankondiging hadden we niet kunnen wensen.. Een verkleedfeest waar we ook nog eens mochten fotograferen! Dat hoef je ons maar één keer te zeggen. We hebben geknutseld en genaaid op de customized outfits en daarnaast een mooi online platform ingericht om de foto’s te tonen! Wat hadden we nog meer nodig? Juist, een fotografe! En die hebben we gevonden.. Onze Yvette heeft de Levi’s activatie super mooi vastgelegd.. Bekijk alle foto’s hier!

Maar wat was de bedoeling buiten mooie foto’s maken een spectaculaire outfits customizen? Tijdens het Mokum Halloween feest deelde onze Isa Levi’s Tees uit, als cadeau van Levi’s! De reacties waren overweldigend! Een speciaal Halloween shirt van Levi’s, wij kunnen slechtere gifts bedenken! Yvette legde deze activatie vast én de Dj’s die een customized Jacka jasje aanhadden. Halloween met een Levi’s stempel, dat was het doel en wij zeggen met trots: doel bereikt!

De eerste opdracht voor een prachtig merk als Levi’s is er een om trots om te zijn, en dat zijn we dan ook wel een beetje veel!

Have an Epic and Scary day 😉

Statistieken

Deel deze case