#Plugged Live Shows

Tijdens een bedrijfsfeest verzorgde Plugged Productions al het entertainment en de grote show! Een ongelooflijke productie waar wij onderdeel van mochten zijn. Met maar liefst 3 photo booths over 2 dagen hebben wij de bezoekers in een andere wereld laten stappen.

De eerste photobooth ging over helden en de liefde! De bezoekers op deze dag waren van de afdeling customer service, de helpende helden aan de telefoon. Een waardevolle afdeling waar het personeel iedereen met liefde wil helpen! Reddende engels en supermannen als je het ons vraagt! We hebbendaarom een maan en een sterrenhemel als achtergrond gemaakt waar de bezoekers in superhelden pakken, of als engeltjes op konden zitten.

De tweede photo booth had het thema American Football in de peoples playground zaal. Sport verbind en dat is belangrijk in een organisatie. Vanuit die gedachten hebben we een American Football stadion nagebouwd, twee American Football teams opgesteld en natuurlijk konden de cheerleaders en toeschouwers niet ontbreken!

De derde Photo booth stond in het teken van Nederlandse schilders in de urban gallery. En één van deze grote schilders is Rembrandt!
In onze photo booths willen we de bezoekers het thema in eigen persoon laten beleven. Iets wat je nooit voor mogelijk had gehouden gebeurt! En het Stick to the brand team legt het vast.
We hebben het atelier van Rembrandt nagebouwd en ook de kostuums uit de gouden eeuw meegnomen. Zo konden de bezoekers helemaal in hun personage duiken en opgaan in de photo booth. De één als Rembrandt, de ander als hulp en onze eigen Tsambikos hebben we omgetoverd tot één van de personages uit De Nachtwacht.

Wij zijn enorm trots op deze booths en bedanken dan ook Plugged Productions voor deze opdracht!

Statistieken

Deel deze case