#Vluchtelingenwerk

Jos Wienen ontving op 2 november op de bijeenkomst ‘Samen maken we het verschil’ van VluchtelingenWerk de VluchtelingenWerkAward voor ‘Burgemeesters met lef’. In de categorie ‘Beste bedrijf’ ging de prijs naar Bouwmensen Rivierengebied. Asef Mahmoudi mocht de prijs voor ‘Doorzetter’ in ontvangst nemen. Ook is er dit jaar een speciale award voor ‘Succesvolle maatschappelijke initiatieven’, gewonnen door Takecarebnb. De VluchtelingenWerkAwards werden voor de vierde keer uitgereikt. VluchtelingenWerk wil door middel van de awards gemeenten, bedrijven en maatschappelijke initiatieven die zich extra inspannen om vluchtelingen snel mee te laten doen in de maatschappij in het zonnetje zetten.

En wij waren er bij om dit event vast te leggen voor Vluchtelingenwerk! We hebben de sfeerfotografie verzorgd en een hele leuke Photo Booth!

Dit was ons idee:

Nederland is vol… met gastvrije mensen… die vluchtelingen..

EEN WARM HART TOEDRAGEN

Een hart dat open staat voor elke vluchteling, een groot hart dat andere wilt helpen én een hart dat voor een goede zaak wilt vechten… Dát hart staat tijdens deze avond centraal.

Het hart van iedereen die zich hard heeft gemaakt voor Vluchtelingenwerk én het hart dat zo groot was om te doneren.

Iedereen die zijn eigen hart heeft ingezet kan dat nu laten zien in de Vluchtelingenwerk Photo Booth! Gooi het hart in de lucht, hou het dicht tegen je aan.. laat zien wat dat hart met jou doet! 

Hier vind je alle foto’s!

 

Statistieken

Deel deze case