STICK TO THE BRAND

Content is key en beeld vertelt een verhaal. Door onderscheidende foto’s te maken tijdens een event creëren we content voor zowel de consument als het merk zelf.
Wanneer het evenement vertaald is naar beeld plaatsen we de foto’s op een branded online platform.  Alles wat de bezoeker doet binnen dit platform kunnen we meten, hierdoor krijg je inzicht over hoe er over je merk wordt gedacht, gesproken en welke associatie ze met je merk hebben. Een enorme toegevoegde waarde.

The early bird catches the worm. Hoewel bij ons geldt dat ‘alles kan, maar niets moet’, is het vaak verstandig om voorafgaand aan het event engagement te creëren. Stick to the Brand jaagt uw bijeenkomst, promotie of brand daarom al in een vroeg stadium aan door voor het event interactief te communiceren met uw doelgroep. Een voorbeeld? Denk aan een verleidelijke photocontest, waarbij de beste inzendingen online worden tentoongesteld en de winnaar de hoofdprijs op het event verzilvert. Zo creëren wij awareness en maken we uw publiek nieuwsgierig én enthousiast. Bovendien houden we uw doelgroep betrokken, door de actie tijdens en na het evenement een vervolg te geven.

Tijdens uw event zetten onze fotografen uw merk én gasten prominent ‘in the picture’. Wij werken met een team van professionele topfotografen, die in staat zijn de sfeer van het evenement goed vast te leggen. Professionals die weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Hoe je een event op het scherm tot leven brengt. En welke foto’s de meeste kans maken om te worden gedeeld via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram. Onze fotografen zijn ontwapenend en stellen bezoekers op hun gemak.

Uw bezoekers willen de foto’s delen, liken en taggen. Daarom geven we hen een ‘branded card’ met een tijdcode en verwijzing naar waar de foto’s te vinden zijn. Alle foto’s zijn door ons bewerkt en worden direct na het event online gezet.

U wilt weten wat onze fotomarketingcampagne u concreet heeft opgeleverd. Met hoeveel procent is uw merkbekendheid gestegen? Wat is uw Return on Investment (ROI)? Daarom ontvangt u altijd een gedetailleerd evaluatierapport met alle relevante cijfers en statistieken. Dit overzicht bevat ook informatie over wat uw doelgroep precies beweegt en hoe uw merk wordt gewaardeerd.

STICK TO THE BRAND

Op ons product zijn onze Algemene voorwaarden, Privacy en cookiebeleid en een Disclaimer van toepassing.