STICK TO THE BRAND

Een foto vertelt een verhaal en wij willen heel graag dat verhaal vertellen door middel van event fotografie. Onze professionele fotografen vertalen het evenement naar beeld voor middel van event fotografie. Dit doen ze met een oog voor detail, maar ook door het overzicht te houden. Gekleed in een outfit op maat ( optioneel) zijn zij de ambassadeur van jouw merk en onderdeel van de het thema van de avond.

Tijdens of na het evenement, feest of campagne kunnen de bezoekers de foto’s direct op het Online  Photo Platform bekijken, delen of downloaden. Zo wordt het evenement, feest of activatie met het merk afzender online verspreid.

Photo booth

Naast het maken van event- en sfeerfoto’s creëren wij ook een offline beleving door het inzetten van een Photo Booth! Deze photo booth bestaat uit een adembenemend decor in het thema van de avond, event of campagne.

Afgelopen jaren hebben we al voor mooie opdrachtgevers de sfeerfotografie mogen verzorgen. Wij zijn enorm trots op het resultaat en laten je graag zien wat we al gedaan hebben in onderstaande cases.