Vrienden met Amstel

Echt iets voor ons, dat Vrienden van Amstel LIVE zeiden we nog tegen elkaar. ‘Daar moeten we een keer heen’.

En nu.. twee maanden na dato kunnen we zeggen dat we bij Vrienden van Amstel LIVE! zijn geweest! 9 keer zelfs.. En niet alleen om te zien hoe Nick en Simon samen met Acda en de Munnik een lied van De Dijk zingen of hoe Typhoon de hele zaal gek maakt! Onze toppers van een fotografen hebben 9 dagen in het VIPdorp de VIP’s op hun mooist gefotografeerd. Tijdens deze dagen stonden de foto’ s vrijwel direct bewerkt online en konden de bezoekers de foto met een tijdcode vinden. Benieuwd naar hoe dit er uit zag? Kijk dan op het Online Branded Platform van Vrienden van Amstel LIVE!

Zondag en maandag  vonden de Vrienden van Amstel horecadagen plaats, dit betekende dat er wat extra’s ging gebeuren. Er werd niet alleen ‘gewoon’ gefotografeerd in het VIPdorp, maar de bezoekers konden ook bij een achterwand op de foto mét ( natuurlijk) een biertje! Na afloop van de show konden de bezoekers hun foto’s ophalen in het VIPdorp. Zo heb je tijdens de show je handjes vrij om van links naar rechts te bewegen tijdens het optreden van Kensington, Blof of Guus Meeuwis én na afloop nog een leuke tastbare herinnering mee naar huis. Dubbelfeest dus bij de Vrienden van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE! was een productieklus  met een paar uitroeptekens erachter, maar we hebben het maar mooi gedaan! Elke dag was een feestje en werden Stick to the brand en Amstel dikkere vrienden.

Vrienden van Amstel LIVE! Vrienden van Amstel LIVE! Vrienden van Amstel LIVE! Activate the brandFrederique  Vrienden van Amstel LIVE!Vrienden van Amstel LIVE! Vrienden van Amstel LIVE!