STICK TO THE BRAND

 

In 2014 maakten wij van onze droom werkelijkheid door het foto-activatie bureau Stick to the brand te starten. Wij zijn creatief expert in het online aanjagen van merken en promoties; voor, tijdens en na een event. Stick to the brand combineert professionele fotografie met foto’s van de bezoekers; zo creëeren en genereren we relevante en transparante content.

Samen staan we sterk en buiten dat we met z’n tweeën een goed team zijn, hebben we ook hele leuke, gezellige, knappe professionals die samen met ons de mooie content verzorgen.
Samen met hen zijn we Stick to the brand en zorgen we ervoor dat er over jouw merk of bedrijf gesproken wordt door de activatie of het evenement te voorzien van onderscheidende fotografie; in welke vorm dan ook.

Sofie bedenkt, creëert en styleert! Ze gaat het liefst aan de slag met naald en draad, pen of papier. Een creatief persoon dat het liefst visueel alles uitlegt en de ideeën in een rap tempo werkelijkheid laat worden. Niks is te gek en met het creëren van mooie nieuwe dingen, met altijd het merk in het achterhoofd, brengt Sofie het event én Stick to the brand elke keer weer samen.

Abby structureert dit geheel en is vooral bezig met Stick to the brand op zoveel mogelijk mooie evenementen mooie content te laten schieten of een photo booth neer te zetten. Kletsen kan Abby als geen ander en is de gezelligheid zelve!

Samen zorgen we er voor dat op jouw event of tijdens jouw activatie het verhaal verteld wordt in beeld en iedereen nog lang kan nagenieten!