Mensen maken en delen graag foto’s. En met de opkomst van nieuwe technologieën en toepassingen (tablets, smartphones et cetera) wordt het maken, delen, liken en taggen van foto’s steeds eenvoudiger. Fotografie is daarom hét middel om een event of merk goed in de spotlight te zetten.
Stick to the Brand werkt met een team van professionele freelance fotografen. Professionals die weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Hoe je een event op het scherm tot leven brengt. En welke foto's de meeste kans maken om te worden gedeeld via, bijvoorbeeld, Facebook, Twitter of Instagram. Ook voegen onze fotografen altijd wat extra’s toe aan het evenement. Ze kleden zich opvallend, geven de bijeenkomst een professionele uitstraling en stellen de bezoekers op hun gemak.

Een voorstelrondje van onze freelance fotografen:

MARTIN

Martin

Over talent gesproken. Met een oog voor detail schiet hij de spontane momenten in het beste licht! Martin neemt je graag mee in zijn verhaal met adembenemend beeld.

""
JANNEKE

Janneke

Wanneer je Janneke ziet moet je direct lachen! Haar vriendelijke uitstraling vult de hele kamer en dat komt ook over in haar foto’s!

""
TSAMBIKOS

Tsambikos

Bikos is onze steun en toeverlaat in drukke periodes! Met zijn beide benen op de grond ondersteunt hij niet alleen Sofie en Abby, maar ook de fotografen! En af en toe staat hij model in een Photo booth! #alleskunner

"Get it done"
MARTIKA

Martika

""
JELLE

Jelle

Deze fijne jongen fotografeert net zo goed als hij er uit ziet! Een talent in de dop, die je op je allermooist op de foto zet!

"A smile is everything I need"
STICK TO THE BRAND

David

David weet wat hij wil en wij weten wat hij kan! Fotograferen is het wat David het liefste doet en zo zien wij hem ook graag; met zijn camera op pad! Dit vinden wij een ideale combinatie!

"It's my passion"
Janneke Nooij

Janneke

Lieve Janneke is een natural, niet alleen met haar looks, maar ook haar manier van fotograferen! Ze ziet de juiste momenten en lacht de hele dag!

"Shoot from the heart"
KAY

Kay

Kay is een enthousiasteling waarbij fotografie meer is dan een passie. Ze wilt het ultieme uit haar fotografie halen en doet er alles aan om haar doelen te bereiken.

"Bring it on!"
Jonna Bruinsma

Jonna

Onze beauty Jonna is een ijverige fotografe met plezier en passie voor fotografie! Ze leert elk event weer bij en is op weg om haar talent tot grote hoogte te ontwikkelen.

"Don't smile because I want you too, but because you can"
JET

Jet

Deze energieke dame maakt er een feest van! Ze ziet niks over het hoofd en verlengt het evenement met haar prachtige foto’s.

"It's the only way"
Nikita Holst

Nikita

Nikita is een lieve en talentvolle dame met oog voor detail en een glimlach waar je niet onderuit kan!

"I'll help you smile"
Frederique

Productie assistent: Frederique

Deze lieve pro actieve dame is onze steun en toeverlaat tijdens grote producties! Een harde werker die het hoofd koel houdt in drukke tijden.

"Keep it cool"

STICK TO THE BRAND IS ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Zie jij jezelf al als fotograaf in het team van Stick to the brand werken?
Meld je dan nu aan en vertel ons waarom!

Meld je aan