Shoot the brand

Stick to the Brand combineert professionele fotografie met foto’s van jouw bezoekers

Wij kunnen een event of brand al in een vroeg stadium aanjagen. Niet nodig? Dan starten we graag met het échte werk; het fotograferen van alles wat er op en rondom het event afspeelt. Onze vaste professionele fotografen weten uit ervaring hoe ze spontaniteit en sfeer op foto’s moeten vastleggen. En welke beelden de meeste kans maken om te worden gedeeld via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram. Ze zijn hét visitekaartje van jouw bijeenkomst en geven ieder feest een professionele uitstraling. Bovendien trekken ze veel bekijks door hun opvallende en creatieve outfits die op het thema aansluiten.

Van bezoeker naar ambassadeur

Succesvolle merken hebben geen klanten, maar ambassadeurs – fans. Ook ambassadeurs van jouw klanten maken? Dan is het essentieel dat je de doelgroep betrekt bij wat je onderneemt en hen de ruimte geeft zelf hun verhaal te doen. Daarom verwerken wij, als een van de weinige fotomarketingbureaus in Nederland, ook de foto’s van jouw bezoekers in onze marketingacties. Hoe? We vragen de deelnemers hun leukste of mooiste foto’s en selfies te delen en deze te Activate the brandkoppelen aan een unieke hashtagcode. Deze code wordt voor en tijdens de bijeenkomst gecommuniceerd en helpt ons de foto’s te verzamelen. De bezoekers ontvangen vervolgens een ‘Stick to the Ticket’. Daarop staan de code en de plek waar alle foto’s worden samengevoegd tot een online fotocollage in jouw (huis)stijl. Via de fotocollage kunnen de foto’s worden gedeeld, getagged en geliked.

Groot bereik

Door de combinatie van professionele sfeerfotografie en amateurfoto’s creëren wij een groot – secundair – online bereik. Belangrijk, want aan de fotocollage kunnen verschillende marketingacties worden gekoppeld. Een kortingsactie via de webwinkel, bijvoorbeeld. Of een actie die het publiek verleidt om zich in te schrijven voor een nieuw event.

Photo Booth

Naast het maken van sfeerfoto’s creëren wij ook een offline beleving met het inzetten van een Photo Booth! Stap in een jungle, Zwitsers Chalet of begeef je in het circus, met de Photo Booths van Stick to the brand kan het allemaal. We beginnen met goed te luisteren naar het doel, de wensen en de beleving die je wilt neerzetten. Daarna gaan wij aan de slag met pen, papier, schaar en de lijm. Want wij maken een moodboard om de sfeer weer te geven die we willen neerzetten! We gaan tekenen om de Photo Booth vorm te geven en gaan in overleg met onze professionele fotografen en partners om materiaal aan te schaffen, want wij verzorgen alles op maat!

Enkele voorbeelden, wil je meer zien? Klik dan op de foto’s:

GUUS MEEUWIS Photobooth Amstel