Videografie

Terug naar overzicht

Bewegend beeld; onderschat het niet!

De kracht van bewegend beeld is immens, wordt steeds populairder en de mogelijkheden eindeloos. Je wilt graag een teaser voor jouw event, een filmpje met welkoms- of dankwoord, film voor je campagne of een geweldige aftermovie, bij wie ben je dan aan het goede adres? Je raadt het al: Stick to the brand! Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van pre- en on site productie tot montage en aflevering. Onze profesionele videografen leggen jouw bijzondere momenten op ludieke en speelse manier vast op video.

Onze videografische workflow

Jij hebt een vraag en wij creëeren de oplossing. Hoe dat precies werkt? Allereerst luisteren wij naar jouw wensen en ideëen, in overleg schrijven wij het script en presenteren onze ideëen. Na jouw feedback wordt deze verder uitgewerkt tot alles erin staat om tot een goed eindresultaat te komen. Special effects? Daar zijn we dol op! Deze kunnen dan ook in overleg worden toegepast. Als wij denken dat het beeld een sterker en meer onderscheidend vermogen krijgt door het toepassen hiervan, dan stellen wij dit aan jou voor. En anders niet, want het gaat om de kwaliteit van jouw product.

Van bedrijfsfeest tot Historic Grand Prix

Stick to the brand is bekend met film en werkt samen met getalenteerde videomakers. We hebben ervaring in het vastleggen van diverse evenementen, je kan het zo gek niet bedenken; zo filmden we zelfs vanuit een circuit auto tijdens de Historic Grand Prix (HGP). Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we gaan het beleven.

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Wij brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Lees meer

Photo experience

In de vorm van een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Lees meer

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast op video. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Lees meer

Online marketing

We bewerken de foto’s en uploaden ze op jullie online branded photo platform. Hier kunnen de gasten de foto direct downloaden en delen met vrienden, collega’s of de buurvrouw.

Lees meer

"Stick to the brand is flexibel, gezellig en professioneel; met hun event- en foodfotografie leveren zij de perfecte vertaling van sfeer naar beeld. En dat is precies waarvoor ik hun inzet!"

Roderick | Wilde Westen