Contact

Samen komen we een stuk verder en bereiken we meer, daar geloven wij in. Dus.. heb je vragen, opmerkingen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event, activatie of thema avond?

Wil je op een tijdstip naar keuze worden teruggebeld? Vul een terugbelverzoek in en we helpen je graag op een tijdstip wanneer het jou uitkomt! 

Algemeen
06 21 37 75 43
info@sticktothebrand.com

Stick to the brand
Bos en Lommerplantsoen 3C
1055 AA Amsterdam

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Wij brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Lees meer

Photo experience

In de vorm van een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Lees meer

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast op video. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Lees meer

Online marketing

We bewerken de foto’s en uploaden ze op jullie online branded photo platform. Hier kunnen de gasten de foto direct downloaden en delen met vrienden, collega’s of de buurvrouw.

Lees meer

"Zeer tevreden met de fantastisch mooie foto’s van STTB; de beste event-fotografie in Nederland!"

Inge | Freelance Event Manager